Spoedgevallendienst – Leek

Spoedgevallendienst

Spoedgevallendienst

Tijdens de openingstijden van de receptie van Dentolive kunnen patiënten die ingeschreven staan bij Dentolive in geval van acute pijnklachten of tandletsel de praktijk bereiken via 0594-514989.

Patienten die geen eigen tandarts hebben kunnen gebruik maken van onze spoeddienst.

Als de receptie van Dentolive telefonisch druk bezet is, kunnen patiënten die ingeschreven staan bij Dentolive in geval van acute pijnklachten of tandletsel de praktijk bereiken via telefoonnummer voor spoed 0594-512361.

Indien Dentolive gesloten is dan kunt u de dienstdoende tandarts bereiken, uitsluitend voor zeer dringende spoedgevallen of tandletsel, via nummer 0900-2480248. Het is gebruikelijk dat wanneer u gebruikt maakt van deze dienst de behandeling contant/per pin afgerekend wordt, zodat u bij uw verzekeraar deze nota kunt indienen.

Voor overige vragen en het maken van afspraken is de praktijk elke werkdag bereikbaar op de aangegeven tijden die op de website staan onder openingstijden.

Een handige app kan zijn: Kiespijn Pro. Een applicatie (app) die ontwikkeld is voor de iPhone en de iPad. De app geeft een professioneel advies voor meer dan 60 van de meest voorkomende tand-, tandvlees- en algemene problemen en dit met afbeeldingen. Deze applicatie is gemaakt door tandartsen om patiënten informatie en advies te verschaffen, en kan van toegevoegde waarde zijn in combinatie met een deskundig en tandheelkundig advies van een tandarts.