Onze werkwijze – Leek

Onze werkwijze

Onze werkwijze

Onze werkwijze herkent u met name in de uitstraling van de praktijk. Wij hopen dat u zich prettig voelt binnen de ambiance die wij gecreeƫrd hebben. Het staat u vrij uw vragen, wensen of kritiek aan ons te uiten, zodat wij daar op in kunnen spelen. Een open structuur en laagdrempeligheid is kenmerkend voor Dentolive. Wij genieten enorm van ons werk in tandheelkundige en technische zin, maar zeer zeker ook van u, als mens en persoon. De mens staat in ons team centraal!

Dentolive streeft er naar om u te behandelen middels een teamconcept om hoge kwaliteit na te streven. Een ieder binnen ons team heeft haar specialisme en wij verwijzen u naar de juiste persoon om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Mocht binnen ons team niet die expertise zijn die uw mondgezondheidsituatie behoeft dan heeft Dentolive de mogelijkheid u te verwijzen. Wij doen dit altijd in overleg met u.

Dentolive geeft u de door u gewenste informatie in de vorm van persoonlijke uitleg, folders, website en geeft u inzicht in de kosten van een eventuele behandeling door middel van een begroting.

Mogelijk voor u belangrijk om te weten: tijdens de behandelingen is een verdoving altijd mogelijk!