Onze praktijk – Leek

Onze praktijk

Onze praktijk

Van jong tot oud kunt u bij ons voor een breed scala aan services terecht, variërend van preventieve mondzorg tot uitgebreide gebitsrehabilitatie.

Vanzelfsprekend kunt u ook eenmalig van onze diensten gebruik maken zonder inschrijving. Bijvoorbeeld voor tanden bleken, gebitsbeschermers voor de sport, mondhygiëniste, second opinion

U bevindt zich op de site van een zeer enthousiast team in de tandheelkunde. Tandheelkundigteam Dentolive staat graag voor u klaar om u van dienst te zijn voor tandheelkundige zorg.

U kunt zich via deze website inschrijven voor tandheelkundige zorg, zodat wij met u een afspraak arrangeren voor een kennismakingsgesprek. Wij zullen tijdens dit gesprek onze missie en visie toelichten. Tevens is bij ons de mogelijkheid aanwezig, indien u elders een tandarts heeft, om uitsluitend gebruik te maken van de mondverzorging uitgevoerd door de mondhygiënistes of preventie-assistenten.

Missie: wij leveren kwalitatief goede tandheelkunde in een fijn, veilig en gestroomlijnd team, waar collegialiteit en sfeer hoog in het vaandel staan en waarvan de patiënt de vruchten plukt

Aankondiging

Per 7 oktober 2017 opent Dentolive haar zaterdag-deuren voor de tandheelkundige zorg die aangeboden wordt door tandarts Jessica Swartberg. Jessica haar holistische tandheelkundige zorg sluit nauw aan bij de benadering die Dentolive haar cliënten al ruim 10 jaar kan bieden.

De essentie luidt: “”niet seq de tand of kies, juist wél de tand of kies in zijn/haar totaliteit van zijn of haar eigenaar! “”

Met het aanbieden van Jessica Swartberg haar holistische biologische tandheelkundige zorg is er uiteindelijk dekking voor de noord-Nederlandse provinciën ( Friesland, Groningen en Drenthe) voor deze specifieke tandheelkundige zorg!

Vele mensen houden zich bewust bezig met voeding, supplementen , bezoeken een homeopaat, natuurkundig therapeut of andere additieve therapeuten, helaas is er veelal geen aansluitende behandeling op tandheelkundig vlak. Bijvoorbeeld over ontgifting, wel of geen fluoride gebruik, slik-of stikangsten, kokhalsneiging, oude opgeslagen energieen in de tanden en kiezen, ontstekingen gelinkt aan organen etc. Dit is iets wat bij Jessica op natuurlijke wijze in haar behandelingen geïntegreerd is.

Is uw interesse gewekt: U kunt zich via Dentolive contactgegevens aanmelden voor deze holistische tandheelkundige zorg en daarbij expliciet vragen naar tandarts Jessica Swartberg holistisch tandarts!

Zij is BIG -geregistreerd en ingeschreven bij de NVBT.