Onze praktijk – Leek

Onze praktijk

Onze praktijk

Van jong tot oud kunt u bij ons voor een breed scala aan services terecht, variërend van preventieve mondzorg tot uitgebreide gebitsrehabilitatie.

Vanzelfsprekend kunt u ook eenmalig van onze diensten gebruik maken zonder inschrijving. Bijvoorbeeld voor tanden bleken, gebitsbeschermers voor de sport, mondhygiëniste, second opinion

U bevindt zich op de site van een zeer enthousiast team in de tandheelkunde. Tandheelkundigteam Dentolive staat graag voor u klaar om u van dienst te zijn voor tandheelkundige zorg.

U kunt zich via deze website inschrijven voor tandheelkundige zorg, zodat wij met u een afspraak arrangeren voor een kennismakingsgesprek. Wij zullen tijdens dit gesprek onze missie en visie toelichten. Tevens is bij ons de mogelijkheid aanwezig, indien u elders een tandarts heeft, om uitsluitend gebruik te maken van de mondverzorging uitgevoerd door de mondhygiënistes of preventie-assistenten.

Missie: wij leveren kwalitatief goede tandheelkunde in een fijn, veilig en gestroomlijnd team, waar collegialiteit en sfeer hoog in het vaandel staan en waarvan de patiënt de vruchten plukt