Nieuws – Leek

Nieuws

Nieuws

Minder kans op tandvleesziektes door eten yoghurt

Uit nieuw onderzoek is gebleken dat mensen die meer yoghurt eten minder kans hebben op parodontale ziektes. Echter, hoe dit precies kan werd niet duidelijk. Hetzelfde effect bleek namelijk niet bij melk of calcium.


Lees het hele artikel op: Dentalinfo.nl
Publicatiedatum: 16-01-2018


Nu al meer Nederlanders die overstappen naar andere zorgverzekeraar

Vergelijkingswebsites zien het nu al: er zijn dit jaar meer overstappers dan vorig jaar. Met nog drie dagen om over te stappen naar een andere zorgverzekering of zorgverzekeraar hebben nu al zeker 25 procent meer Nederlanders dan vorig jaar de stap gemaakt.


Lees het hele artikel op: Nationalezorggids.nl
Publicatiedatum: 29-12-2017


Chronisch slechte adem ook veroorzaakt door gen

Onderzoekers hebben ontdekt dat een slechte adem ook door een genetische fout kan worden veroorzaakt. Mensen met een defect in het gen SELENBP1 hebben geen eiwit dat de de zwavelverbinding methaanthiol omzet.


Lees het hele artikel op: Dentalinfo.nl
Publicatiedatum: 20-12-2017


Amsterdamse tandarts biedt gratis mondzorg aan thuis- en daklozen

Dak- en thuislozen in Amsterdam kunnen iedere zondag bij tandarts Sharif Tairie terecht voor een gratis behandeling. Vanuit de stichting Dentist for Humanity helpt hij diegenen die tandzorg nodig hebben, maar hiervoor geen geld hebben.


Lees het hele artikel op: Nationalezorggids.nl
Publicatiedatum: 13-12-2017


Meer aandacht nodig voor mondverzorging kwetsbare ouderen

Een slecht gebit kan allerlei ziekten veroorzaken, waaronder een longontsteking. Jaarlijks komen er honderden kwetsbare ouderen te overlijden door een longontsteking veroorzaakt door een slecht verzorgd gebit.


Lees het hele artikel op: Nationalezorggids.nl
Publicatiedatum: 07-12-2017


Alles over het gebit!

Vragen over mondgezondheid, tandheelkundige vergoedingen en verzekeringen of de tandartspraktijk? Kijk op www.allesoverhetgebit.nl voor betrouwbare en onafhankelijke informatie over mondgezondheid


Lees meer »
Publicatiedatum: 01-01-2015


Krantenartikelen


Lees meer »
Publicatiedatum: 01-01-2015


'Paarden spiegelen de emotie en energie van mensen'

Astrid Stijger coacht mensen met behulp van paarden NIEUW RODEN – Astrid Stijger houdt niet van stilzitten. Integendeel. Behalve het runnen van een  tandheelkundepraktijk Dentolive in Leek- heeft ze zich toegelegd op het coachen van mensen met behulp van paarden. Ze volgt een opleiding die ze in januari  hoopt af te ...


Lees meer »
Publicatiedatum: 01-01-2015


Belangrijke informatie m.b.t. de facturering!

De betalingstermijn die Fa-med hanteert is 30 dagen. Indien u niet binnen deze termijn betaalt, is Fa-med gerechtigd om incassomaatregelen te nemen. De bijkomende incassokosten brengt Fa-med, conform artikel 6:96 van het Burgerlijk Wetboek, bij u in rekening.


Lees meer »
Publicatiedatum: 01-01-2015


Scannen pasje

Nieuw in 2015: patiënten zich kunnen aanmelden voor een afspraak, door middel van een barcode dat op het pasje staat, te scannen. Deze pasjes worden verstrekt bij de receptie. Bij verlies van het pasje worden er kosten in rekening gebracht. Deze kosten zijn 5 euro. Dit scannen is om oa. de ...


Lees meer »
Publicatiedatum: 01-01-2015