Nieuws – Leek

Nieuws

Nieuws

Pijnstillers vóór mondzorgbehandeling verminderen de pijn niet

Via een systematische review bekeken onderzoekers of pijnstillers zoals paracetamol en ibuprofen voorafgaand aan een behandeling pijn zou kunnen verminderen bij kinderen.


Lees het hele artikel op: Dentalinfo.nl
Publicatiedatum: 17-10-2017


Kindertijd belangrijk voor gezond gebit op latere leeftijd

De sociaaleconomische situatie waarin kinderen opgroeien heeft een duidelijke invloed op het resterende aantal tanden op latere leeftijd en daarmee op de kwaliteit van leven, zo blijkt uit onderzoek van een internationale groep van onderzoekers gepubliceerd in het vakblad Community Dentistry and Oral Epidemiology.


Lees het hele artikel op: gezondheid.be
Publicatiedatum: 09-10-2017


Tandheelkundig Informatiepunt verruimt openingstijden

Het Tandheelkundig Informatiepunt (TIP) verruimt per 2 oktober haar openingstijden. Patiënten kunnen vanaf dan iedere dag contact opnemen met de voorlichters van het TIP.


Lees het hele artikel op: Allesoverhetgebit.nl
Publicatiedatum: 26-09-2017


Mensen met smalle kaak zijn (vaker) linkshandig

Aan het gezicht is te zien of je links- of rechtshandig bent. Dat is de opmerkelijke uitkomst uit een onderzoek door Philippe P. Hujoel van de universiteit van Washington onder 13.663 patiënten.


Lees het hele artikel op: Dentalinfo.nl
Publicatiedatum: 19-09-2017


Minder pijn na verwijderen verstandskiezen

Tandartsen en kaakchirurgen zijn altijd op zoek naar manieren om de pijn van patiënten na operaties te verminderen. Een nieuw onderzoek kan hier uitkomst bij bieden en suggereert dat een injectie van dexamethasone voor de operatie de pijn na het operatief verwijderen van verstandskiezen significant kan verminderen.


Lees het hele artikel op: Dentalinfo.nl
Publicatiedatum: 15-09-2017


Alles over het gebit!

Vragen over mondgezondheid, tandheelkundige vergoedingen en verzekeringen of de tandartspraktijk? Kijk op www.allesoverhetgebit.nl voor betrouwbare en onafhankelijke informatie over mondgezondheid


Lees meer »
Publicatiedatum: 01-01-2015


Krantenartikelen


Lees meer »
Publicatiedatum: 01-01-2015


'Paarden spiegelen de emotie en energie van mensen'

Astrid Stijger coacht mensen met behulp van paarden NIEUW RODEN – Astrid Stijger houdt niet van stilzitten. Integendeel. Behalve het runnen van een  tandheelkundepraktijk Dentolive in Leek- heeft ze zich toegelegd op het coachen van mensen met behulp van paarden. Ze volgt een opleiding die ze in januari  hoopt af te ...


Lees meer »
Publicatiedatum: 01-01-2015


Belangrijke informatie m.b.t. de facturering!

De betalingstermijn die Fa-med hanteert is 30 dagen. Indien u niet binnen deze termijn betaalt, is Fa-med gerechtigd om incassomaatregelen te nemen. De bijkomende incassokosten brengt Fa-med, conform artikel 6:96 van het Burgerlijk Wetboek, bij u in rekening.


Lees meer »
Publicatiedatum: 01-01-2015


Scannen pasje

Nieuw in 2015: patiënten zich kunnen aanmelden voor een afspraak, door middel van een barcode dat op het pasje staat, te scannen. Deze pasjes worden verstrekt bij de receptie. Bij verlies van het pasje worden er kosten in rekening gebracht. Deze kosten zijn 5 euro. Dit scannen is om oa. de ...


Lees meer »
Publicatiedatum: 01-01-2015